...

NYHET – ALLA MATRÄTTER LAKTOSFRIA & GLUTENFRIA

fri från gluten och laktos

Vi är stolta att nu kunna berätta att alla våra matlådor nu är fri från både laktos och gluten*, vilket innebär att även de som har allergier eller är intoleranta kan njuta av alla färdiga måltider från Macro Meals.

Det finns många fördelar med att inte äta gluten. För de som lider av celiaki, en autoimmun sjukdom som orsakas av glutenintolerans. Men även de som inte har celiaki kan dra nytta av att undvika gluten, eftersom det kan hjälpa till att förebygga inflammationer och andra hälsoproblem.
Nu kan du enkelt beställa hälsosamma näringsberäknad färdigmat som både är laktosfri och glutenfri och få dem levererade direkt hem till din dörr.

Tack för att du väljer oss, och vi hoppas att du får en härlig julhelg!

 

 

* I våra maträtter använder vi laktosfria produkter som inte ska innehålla laktos. Glutenfria produkter och havredryck som späds till under 20 ppm gluten enligt livsmedelverkets regler

Login
Create an account

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0