...

Nyttiga matlådor Göteborg

Västkusten är inte bara en plats på kartan för de flesta av oss svenskar; det är en levande del av vårt arv och en skattkista av minnen. Sedan 2021 har vi på Macro Meals haft äran att leverera våra nyttiga matlådor till Göteborg och dess omnejd, och vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss för en hälsosammare vardag!

Hälsosamt och tidsbesparande

Har du också tröttnat på att lova dig själv att äta bättre, röra på dig mer och minska stressen i ditt liv – då är det dags att förvandla dina ambitioner till verkliga resultat! Välkommen till Macro Meals – din kompass mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil. 

Skillnad på snabbmat och skräpmat:

Snabbmat och skräpmat är två termer som ibland förväxlas och som innebär två helt skilda saker. Snabbmat är mat som kan tillagas och kan serveras snabbt, medan skräpmat kännetecknas ofta som kaloririk mat med lågt näringsvärde och höga halter fett, socker eller salt.

Skillnaden ligger i val som kvalitet av ingredienser, tillagningssätt och sammansättningen av den färdiga måltidens makronutrienter. Snabbmat behöver alltså inte vara ohälsosam så länge den innehåller balanserade komponenter. Medan skräpmat ofta består av överbearbetade och näringsfattiga alternativ som kan påverka hälsan negativt vid överkonsumtion.

Välj smart och satsa på hälsosam snabbmat med näringsrika ingredienser. Genom att göra dessa medvetna val kan du njuta av tidsbesparande fördelarna utan att kompromissa med din hälsa. 

Mer protein och färre kalorier:

All mat hos oss på Macro Meals lagas från grunden och med en högre andel protein och kolhydrater. Och vi steker inget utan tillagar det mesta i ugnar och som vi sedan snabbt kyler ner för att bevara näringen i maten. Som alla andra livsmedelsproducenter är vi skyldiga att visa näringsinnehållet på våra förpackningar. 

Vi har dessutom valt att göra det ännu tydligare, eftersom vi är stolta över innehållet i våra matlådor. Våra kunder ska enkelt kunna se kalorimängd och makrofördelning direkt på etiketten och därefter enkelt kunna komplettera med resten av dagens måltider.

Hemleverans – Nyttiga matlådor Göteborg:

En fjärdedel av alla våra kunder bor på västkusten och varje vecka går kylbilar från Stockholm ner till götet lastade med våra tidsbesparande och funktionella matlådor. Hemleveranserna sker sedan sön-tis på de flesta orter, från de centrala delarna till Skara och från Åsa till Uddevalla. Maten levereras med kylbilar utrustade med GPS, som du enkelt kan följa under leveransdagen för att slippa sitta hemma och vänta.

SHOPPING BAG 0