...

Om oss

Färdiglagad mat på ett helt nytt sätt - med näring och smak​

Låt oss vara helt uppriktiga när det gäller färdiglagade måltider – de flesta företag som erbjuder dessa fokuserar på enkelhet och tillgänglighet.

Det är förvisso två viktiga parametrar i sammanhanget men vi förstår inte varför du ska behöva köpa matlådor utan näring eller smak?

Vårt bolag startade egentligen ur en önskedröm – att vår passion för träning och hälsa skulle ligga till grund för näringsrika och smakfulla matlådor som förenklar livspusslet.

Vi har nu utvecklats till en grupp bestående av kockar, kostrådgivare och atleter i ett företag som är att räkna med inom färdigmatsbranschen.

När vi under 2017 lagade våra allra första näringsrika lunchlådor så gjorde vi det i liten skala. Redan då till ett fördelaktigt pris baserat på våra egna nyttiga recept.

Sedan dess har vi nått ut till många nya kunder och kommer framöver att utveckla samarbeten med fler återförsäljare i Sverige. Vi har utökat våra leveransområden, breddat vårt sortiment av hälsosamma produkter och fortsätter att laga nyttig färdigmat till dig som vill äta gott och må bättre.

Vår resa har bara börjat. Välkommen du också.

Måltider som passar in i din vardag

Vi är övertygade om att det bästa, och mest effektiva sättet, att förbättra sin hälsa är att börja äta en hälsosam kost. Resultatet som uppstår blir både lång- och kortsiktiga. En riktig win-win!

För att kunna hålla riktigt bra kontroll över din kost kräver det att du planerar väl och förbereder den. Tyvärr är det tidskrävande och här är det många människor som snubblar i vardagen. De har inte den tid som krävs för att planera, tillaga och portionera alla måltider under veckorna. Det som då inträffar är att de flesta personer improviserar för att kunna laga ihop något snabbt. Ofta leder det till att du äter mer än vad du hade tänkt dig och att kosten blir mindre hälsosam.

Macro Meals passar därför dig som lever ett aktivt liv. Ett liv som kanske är stressigt och medför att du inte kan eller hinner tänka på nyttig matlagning. Ändå vill du gärna behålla en hälsosam kost. Du är inte ensam om detta dilemma.

Våra måltider är därför perfekta för dig som försöker hålla vikten, vill leva hälsosamt men kanske inte finner tiden till det i din vardag. Med våra matlådor blir du mätt på rätt sätt. Dessutom är det väldigt enkelt och prisvärt. 

Vår målsättning - din ökade energi

Vi satte tidigt en tydlig målbild:

– Det ska vara enkelt att äta nyttigt och näringsrikt.

Genom våra matlådor har vi gjort det möjligt för alla att äta mer hälsosamt – oavsett hur lite tid du har över.

Vi vågar lova att kunder till Macro Meals får i sig mer näring än vad gemene man får. Dessa personer får dessutom mer energi och har lättare att hålla en hälsosam vikt. Den stora bonusen är att de även blir lyckligare och mer effektiva i vardagen.

Det är precis det vi njuter av varje gång vi skickar iväg matlådor till våra kunder – vetskapen om att fler människor kommer att må bättre tack vare dem.

Matt pa ratt satt black 1

Vi finns för dig som vill äta hälsosamt och för dig som vill bestämma över ditt energiintag.

SHOPPING BAG 0