...

Kundtjänst - vanliga frågor och svar

Önskar du komma i kontakt med oss så gör du det enklast genom att fylla i kontaktformuläret till höger, lite längre ner på sidan.

Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna kring våra produkter och leveranser.

Totalt levererar vi till över 1000+ orter i Sverige.

För att se om vi levererar veckovis till just din ort/stad – klicka här.
Listan visar alla aktuella städer/orter sorterade i bokstavsordning A-Ö. 

Dina färska måltider levereras tryggt och säkert direkt till din dörr med våra kylda transporter för endast 89 kr, priset gäller samtliga leveransorter.

Stopptid för alla beställningar är söndag klockan 23:59.

Vid genomförd beställning innan söndag klockan 23:59 så tillagas din order under den kommande veckan och levereras hem till dig följande helg.

I samband med stopptiden så byts också den aktuella veckomenyn.

Du väljer själv vilken dag och tid i kassa/checkout, utifrån de alternativ som finns för ditt postnummer. De är kopplade mot din leveransadress och dyker först upp efter att du lagt in uppgifterna i Klarna. På alla större orter finns fler tidsfönster för lördag, söndag och måndag att välja mellan. 

Innan helgen kommer du att få ett sms från Gordon Delivery med ett tidsfönster för din planerade leverans. Vänligen kontrollera att din adress och att eventuell portkod stämmer.

På leveransdagen kommer du att få ytterligare ett sms. Via en länk i detta sms kommer du att kunna följa transporten i realtid när den närmar sig din leveransadress.

Det är Gordon Delivery som sköter distrubutionen av våra matlådor. Kontakta deras support för att få hjälp med att hitta en lösning för din leverans. Ju tidigare i veckan som du kontaktar dom desto bättre.

Kontaktuppgifter till Gordon Delivery hittar du här.

Vi är använder alltid laktos- och glutenfria produkter vid vår matlagning.

Om vi använder havredryck så späds den till under 20 ppm gluten, enligt Livsmedelsverkets regler för vad som anses vara glutenfritt.

Om du allergisk mot mjölkprotein så ber vi dig läsa innehållsförteckningarna extra noga. 

Våra prenumemerationer finns att välja från 6 st matlådor/v.

Minimiorder från Mix & Match menyn är 10 st matlådor. Om du beställer 20 st vid ett och samma tillfälle så betalar du bara för 19 st matlådor. Avdraget sker automatiskt i kassan. 

Vi använder Klarnas säkra betalningslösning och maten tillagas endast mot beställningar. Vi har valt denna metod för att undvika beställningar från personer som inte har för avsikt att betala, för att fortsättningsvis kunna hålla våra konkurrenskraftiga priser.

Söndag natt 23:59 när menyerna byts ut överförs alla ordrar till Klarna. Om du har valt kortbetalning kommer du att debiteras inom de närmaste dagarna av Klarna. För dem som föredrar att betala efter att maten har levererats, finns alternativen att välja Klarna 30 dagar eller månadsfaktura, där alla dina köp samlas på en och samma faktura. 

För att avbryta sin prenumeration via ”mitt konto” behöver detta göras innan förnyelsen, som sker veckovis. Eftersom det skapas upp en ny order varje vecka. Detta sker natten mellan tisdag och onsdag, 12 dagar före leveranshelg. Läs mer information.

Riv upp hörnet på matlådan och värm den i mikrovågsugn under 2-3 minuter.

Du kan också värma maten i en traditionell ugn. Ta då bort plastfilmen innan du värmer matlådan. Plasttråget som maten ligger i är godkänt för värme upp till 100 °C.

Vår mat tillagas i Sverige, strax utanför Stockholm.

Alla våra matlådor är färdiglagade portionsrätter som bara behöver värmas.

Det går utmärkt att frysa in matlådorna.

Väljer du att frysa in dem så blir det bäst resultat om du låter den tina över natten i kylskåpet innan du värmer den.

Om du får ett felmeddelande från Klarna beror det troligtvis på att du har använt din mail adress tidigare. Du behöver därför logga in på ditt konto för att kunna göra en ny beställning. 

Vi använder oss av livsmeddelsgas när vi packar våra maträtter. Det är en blandning av koldioxid och kväve – två av de största beståndsdelarna i helt vanlig luft.

Livsmedelsgasen tillsammans med en snabb nedkylningsprocess gör att maten får en längre hållbarhet.

Vi tackar som regel alltid nej till samarbeten om det handlar om sponsring av matlådor.

Däremot är vi alltid öppna för förslag om det avser samarbeten med företag eller affiliates.

Vi skickar varje vecka matlådor till över 1000+ orter.

För att se om vi levererar till just din ort/stad – klicka här

Vi använder oss inte av rabattkuponger eller rabattkoder. 
Vi har valt att alltid hålla bästa möjliga pris på våra matlådor – för alla.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta kundtjänst så berättar vi gärna mer om vad vi gör och hjälper dig att hitta rätt.

Kundtjanst
SHOPPING BAG 0