...

Räkna ut ditt kaloribehov

och få ett gratis kostschema som garanterar resultat

Nyttig färdigmat Macro Meals slider 2

Räkna ut ditt kaloribehov

och få ett gratis kostschema som garanterar resultat

Stillasittande Helt stillasittande arbete
Lite aktiv Kontorsjobb med lite rörelse
Ganska aktiv Tex. sjuksköterska
Aktiv Tex. gyminstruktör
Mycket aktiv Hanterverkare med tunga lyft
Om du har tänkt börja träna mer nu väljer du en nivå som känns rimlig för dig.
Inte aktiv Ingen motion
Lite aktiv Lätt motion 2 ggr/vecka
Ganska aktiv Måttlig motion 2 ggr/vecka
Aktiv Måttlig motion 3-4 ggr/vecka
Mycket aktiv Hård träning minst 4ggr/vecka
Snabbt
Måttligt
Långsamt

Vill du gå ner i vikt snabbare?

Vanliga frågor

Nej vi tar inte betalt för våra kostschema. Vi har skapat dem för att hjälpa så många som möjligt att nå sina viktmål på ett hälsosamt sätt.

För att vi ska kunna skicka ett skräddarsytt kostschema till dig. Samtidigt får du ta del av nyheter och kunskap som vi delar med oss av i vårt nyhetsbrev. Självklart kan du när som helst välja att avprenumerera. 

Just nu säljer vi inte kostrådgivning. Ditt kostschema ska betraktas som en guide till en hälsosam viktnedgång. Vi på Macro Meals är specialiserade på hälsosam färdiglagad mat med hemleverans. Läs mer här

När du strävar efter en hälsosam och hållbar viktnedgång är det viktigt med rätt verktyg. På Macro Meals har vi skapat perfekt balanserade matlådor som gör din måltidsplanering enkel och effektiv. Våra matlådor är noggrant utformade med en idealisk fördelning av protein, kolhydrater och fett, vilket stödjer din metabolism och främjar långvarig mättnad. Varje måltid innehåller runt 500 kalorier, vilket gör det enkelt för dig att kontrollera ditt dagliga kaloriintag samtidigt som du njuter av måltider fulla av näring och smak. Välj Macro Meals för en bekymmersfri lösning som passar perfekt in i din livsstil och hjälper dig att nå dina viktmål på ett hälsosamt och njutbart sätt.

SHOPPING BAG 0