...

Nyttiga matlådor Malmö

Malmö, Sveriges tredje största stad och en av de snabbast växande städerna i landet. Sedan sommaren 2022 har vi stolt levererat våra näringsrika matlådor Malmö och övriga Skåne. Om du inte har hört talas om oss tidigare – Välkommen till Macro Meals

Varför välja Macro Meals matlådor i Malmö?

Under 2000-talet har vi haft en uppåtgående trend i Sverige med ett ökat intresse för hälsosamma levnadsvanor med kost, träning och hälsa. Aldrig tidigare har det funnits så många olika träningsformer, träningsanläggningar och olika kost och träningsappar. Många företag erbjuder också sina anställda möjligheten att röra på sig under arbetstid och friskvårdsbidrag, för att stödja sina anställdas hälsosamma livsstil.

Samtidigt har vi ändå ett ökande problem där mer än hälften av Sveriges invånare klassas som överviktiga eller lider av fetma, som ökar risken för allvarliga hälsoproblem som typ-2 diabetes, cancer och hjärt- och kärlsjukdomar. Enligt forskning utgör processade livsmedel 40,6 procent av det totala näringsintaget hos oss svenskar, vilket toppar listan inom EU.

Skillnad på mat och mat

Lunchbufféer, takeaways och färdigmat som erbjuds i butiker har ofta en ohälsosamma fördelning av matens makronutrienter. Dessa alternativ innehåller ofta höga mängder fett, låga nivåer av protein, samt tillsatser som socker, salt och andra ämnen för att förhöja smaken och sänka produktionskostnaderna. Många väljer sen halvfabrikat vid matlagning hemma för att spara tid, vilket också resulterar i kaloririk men näringsfattig kost.

På Macro Meals är vi övertygade om att det moderna samhället, där tidsbrist är en utmaning, har ökat efterfrågan på dessa bekväma lösningar. Tyvärr lösningar som ofta är mindre bra för hälsan. Samtidigt har betydelsen av att laga mat från grunden minskat.

Sveriges mest prisvärda kylda matlådor – Mätt på rätt sätt™️ 

Våra maträtter kommer ursprungligen från cleanfood och en kost som inom är vanlig inom träningsvärlden. Vi fokuserar på en proteinrik kost som är inte bara mättande utan också främjar ett stabilt energinivå genom hela dagen. Denna kost är känd för att optimera kroppskompositionen, det vill säga förhållandet mellan fett och muskelmassa.

Vi förstår att ett av de största hindren för att välja hälsosam mat är att den uppfattas som tråkig och enformig. Därför har vi utformat våra rätter för att tilltala en bredare publik och göra det enklare för människor att göra det hälsosamma valet.

Genom att kombinera näringsrika ingredienser med spännande smaker och konsistenser strävar vi efter att göra hälsosam mat till det självklara valet för alla. Vårt mål är att göra det enkelt och lockande att välja en kost som inte bara gynnar hälsan utan också smaklökarna.

Välkommen till Macro Meals, vi tar hälsosam mat till nästa nivå med varierade, smakrika och näringsrika matlådor som är designade för att passa din aktiva livsstil, förenkla din vardag samtidigt som du kan minska din fett procent medan du behåller din muskelmassa.

 

nyttiga matlådor Malmö, Skåne

 

Hemleverans – Nyttiga matlådor Malmö

Varje vecka går kylbilar till Malmö från Stockholm för att leverera våra tidsbesparande matlådor till alla våra kunder. Hemleveranserna i Skåne går att välja mellan sön-tis på de flesta orter, från de centrala Malmö till Sölvesborg och från Skanör till Helsingborg. Maten levereras med kylbilar som är utrustade med GPS, som gör du kan följa din leverans på leveransdagen för att inte behöva sitta hemma och vänta på din leverans.

 

Vad är det som gör en måltid riktigt minnesvärd?

Är det smaken, närvaron av nära och kära eller möjligheten att helt enkelt njuta av god mat utan att behöva stå i köket i flera timmar? För oss på Macro Meals, är svaret “allt ovanstående”.

Vi vill att hela familjen ska kunna njuta av näringsrik och välsmakande mat utan att behöva stressa över förberedelserna. Därför har vi skapat måltider som är lika goda som de är nyttiga och vi levererar veckovis nyttiga matlådor Malmö och övriga Skåne.

Med Macro Meals kan du alltid räkna med att få en god och näringsrik måltid, utan att behöva spendera timmar i köket. Vi tror på att äta bra mat ska vara enkelt och tillgängligt för alla.

SHOPPING BAG 0