...

Nyttiga matlådor Stockholm

Välkommen till Macro Meals – där vår passion för hälsa och näringsrik mat började i hjärtat av Norrland. Vi har vuxit och utvecklats till att bli den mest prisvärda leverantören av färska, proteinrika och hälsosamma matlådor i hela Sverige. Stockholm är inte bara en plats för oss, det är också vårt andra hem.

Varför ska du välja Macro Meals färdiga matlådor?

Luncher ute kan lätt förvandlas till en kaloribomb, vilket gör det enkelt att oavsiktligt öka på kroppsvikten genom överskott av fett och vätska. Vår lösning? Macro Meals matlådor, där ren och näringsrik mat möter bekvämlighet.

Begränsad mängd kalorier, full mättnad:

Våra god matlådor innehåller hela 400g mat, med bara ca 500 kcal, vilket gör det möjligt att njuta av en mättande måltid utan att överstiga ditt kaloriintag. Detta skapar en balans där din kropp kan återanpassa sig till sin naturliga form, utan onödiga kalorier.

Spara tid och möt dina hälsomål:

Tid är en lyx och en gemensam nämnare bland våra kunder. Genom att välja Macro Meals sparar du tid, samtidigt som du når dina hälsomål. De höga proteininnehållet i vår mat gör det möjligt att bevara muskelmassan medan du effektivt går ner i fett.

Anpassa din måltid efter behov:

För de dagar då 500 kcal per portion känns lite knappt, tillsätt en matsked olivolja för att öka kaloriintaget med 100 kcal samtidigt som du får i dig mer nyttiga fetter. Macro Meals ger dig flexibiliteten att justera dina makronutrienter utan att tumma på hälsan.

Undvik misstaget med onyttig mat:

Att äta ute kan ibland leda till misstag som att dra ner på kolhydrater och endast välja den gräddiga grytan och salladen. Vår mat erbjuder ett sunt och välbalanserad alternativ. Att ta bort potatisen gör inte automatiskt en måltid hälsosam, men genom att välja Macro Meals låter vi dig njuta av näringsrik mat utan att behöva kompromissa varken med smak eller hälsa.

Välj Macro Meals och låt oss vara din partner för att skapa en balanserad, smakfull och näringsrik måltid – Nyttiga matlådor Stockholm – levererad direkt till din dörr för att passa ditt hektiska schema. Beställ idag och ge din kropp det som den förtjänar.

Macro Meals flytt till Stockholm för nationell tillväxt

I juni 2021 blev Stockholm vårt nya hem för produktionen av våra funktionella matlådor. Strategiskt placerat för snabba leveranser till hela landet har vi växt från några fraktzoner i Stockholm till att inkludera städer runt om i Sverige. Detta var vår resa från Norrland till Stockholm, och nu är vi här för att förse dig med näringsrik mat oavsett var i landet du befinner dig.

Tack för att du väljer Macro Meals – där varje tugga är en investering i din hälsa. Utforska våra matlådor idag och låt oss vara din partner på vägen till en hälsosammare livsstil!

Nyttiga matlådor Stockholm

Matleveranser från Norrland med nyttiga matlådor Stockholm

Under hösten 2019 började planerna för en resa söderut. Det hela började med flera entusiastiska privatpersoner i Stockholm som kontaktade oss via Instagram och önskade beställa våra matlådor vilket blev startskottet för vår sin resa till Sveriges huvudstad. Det var till en början en månatlig aktivitet, där vi skickade meny till alla som hört av sig via IG där de bokade upp måltider och betalningarna swishades.

En nära släkting fick personligen fick möta upp våra kunder på terminalen i Årsta, söder om Stockholm, och lämna ut kartongerna med de efterlängtade matlådorna. Efterfrågan växte, och våra leveranser blev allt mer frekventa.

För att förenkla beställningsprocessen lanserade vi vår nya hemsida med webshop, där veckomenyer och bekväma Klarna-betalningsalternativ gjorde det lättare för alla att beställa och njuta av våra nyttiga matlådor Stockholm. Tillslut blev det ohållbart och vi var tvungna att hitta en samarbetspartner som tog hand om leveranserna och kunde då utöka leveransområdet till hela Stockholm och städerna runt omkring genom att erbjuda smidig hemleverans med kylbil.  


SHOPPING BAG 0