...

Matkasse hemleverans

Helpension eller
All Inclusive?

Prenumerera på färdiglagade matkassar

med hälsosamma måltider.

Balans i näringsintag och livspussel.

Helpension eller
All Inclusive?

Prenumerera på färdiglagade matkassar med hälsosamma måltider.
Balans i näringsintag och livspussel.

I våra maträtter använder vi laktosfria produkter som inte ska innehålla laktos. Glutenfria produkter, samt havredryck som späds till under 20 ppm gluten enligt livsmedelsverkets regler.

Våra näringsrika och funktionella måltider serveras enligt en 5 veckors meny, skapad för att ge dig bra variation av goda och spännande smaker. Upplev trygg och bekväm hemleverans till din dörr med vår kylda transporter, endast 89 kr.

Beställ inom
dagar och
 
timmar
så får du din mat till nästa möjliga leveranstillfälle, 06 - 08 juli.

En smartare matkasse

Matkassar i all ära men de är inte alltid den rätta lösningen när tiden fortfarande saknas. Låt oss därför få hjälpa dig till en bättre plats i tillvaron genom att erbjuda våra färdiglagade maträtter som en prenumeration.

Välj om du vill ha “Halvpension”, ”Helpension” med eller utan mellanmål, eller ”All Inclusive” och vi ser till att du får hemleverans av hälsosamma, goda och vällagade maträtter. Vardagslyx får helt plötsligt en helt ny betydelse. Det kan knappast bli enklare att äta gott och balanserat.

Vår proteinrika mat lagas från grunden i Sverige och är fri från både laktos och gluten. Dessutom får du dem levererade hem till din dörr.

Du noterar säkert att våra premium matlådor dessutom är väldigt prisvärda. Det stämmer! Vi lägger inte pengar på sånt som driver onödiga kostnader. Vi ser hellre att du kan köpa våra matlådor till ett lägre pris och under längre perioder. Utan att kompromissa med matens kvalitet.

Våra kockar och hälsoexperter har tillsammans gjort livspusslet lite enklare för dig.

Fueling your success – Välkommen till Macro Meals

Hur fungerar det?

Välj själv din plan

Välj själv 6 eller 12 matlådor per vecka och om du vill ha mellanmål.

Våra kockar lagar maten

All mat lagas i Sverige, från grunden av riktiga kockar. Proteinrikt och utan laktos eller gluten.

Ta emot din hemleverans

Dina färdiglagade matlådor levereras hem till dig varje vecka. Redo att ätas när du är!

Vad säger våra kunder

"För mig är tiden dyrbar och jag har tidigare kämpat med att få balans mellan arbete, familj och träning. Macro Meals har bokstavligen räddat mitt liv. Min hälsa och min energi har aldrig varit bättre.

Maten är god och välbalanserad och portionerna är tillräckligt stora för att hålla mig mätt och nöjd."
Kundrecension Ahmad
Ahmad R.
5/5
"Jag har varit med i Viktväktarna i omgångar, men det var först när jag började äta Macro Meals som jag hittade något som verkligen fungerar för mig. Sedan dess har jag tappat 9 kg.

Smakerna är fantastiska och för att inte tala om resultaten så jag mår så mycket bättre än när jag räknade points."
Thomas recension Macro Meals
Thomas E.
5/5
"Nu äter jag hälsosam mat som ger mig energi utan toppar och dalar varje dag.

Innan handlade jag ofta efter jobbet eller köpte snabbmat. Åt luncher ute, fikade och satt framför tv:n med ohälsosamma snacks på vardagskvällarna. Men nu har jag full kontroll över min kost och mina utgifter."
Rebecka mat recension
Rebecka L.
5/5

Vanliga frågor

Alla våra måltider är helt färdiglagade och portionerade för en person och behöver endast värmas 2-3 min i mikrovågsugn.

Varje måltid är tillagas i Sverige, innehåller ca 500 kcal och har ett högt proteininnehåll. Vi använder mindre salt och inget tillsatt socker. Vi har uteslutit fläskkött, laktos och gluten från vår mat. Och eftersom att vi är stolta över innehållet i vår mat har vi valt att göra våra etiketter extra tydliga för er som vill ha koll på näringsinnehållet – makronutrienterna.

Stopptid för alla beställningar är söndag klockan 23:59. Vid genomförd beställning innan söndag klockan 23:59 så tillagas din order under den kommande veckan och levereras hem till dig följande helg.

Prenumerationer planeras automatiskt till första möjliga tidsfönster på din ort när den förnyas. Om du har flera tidsfönster att välja på, kan du skriva din önskade leveransdag/tidsfönster i “anteckningar” i kassan (av de som finns att välja på din ort).

Det är möjligt att byta leveransdag om du kontaktar vår kundtjänst när du får ditt förnyelse mail, eller senast 7 dagar innan leverans.

Öppettider för kundtjänst är helgfria vardagar mellan klockan 09:00-16:00.

Vi har ingen bindningstid på våra prenumerationer så det är helt och hållet upp till er hur länge som ni vill nyttja vår tjänst, däremot behöver vi en viss framförhållning.

För att själv kunna avbryta sin prenumeration via “mitt konto” behöver detta göras innan förnyelsen, som sker veckovis, natten mellan tisdag och onsdag, 12 dagar före leveranshelg. Efter detta tillfälle har redan en order skapats för den aktuella veckan. Om du oavsiktligt missat detta, kan du fortfarande kontakta vår kundtjänst direkt när du får förnyelsemailet och fram till fredag samma vecka. 

Om du vet att du kommer att vara bortrest eller av andra skäl vill pausa din prenumeration under några veckor, kan du kontakta vår kundtjänst i förväg, och vi hjälper dig att stoppa prenumerationen i tid. Dessutom skickar vi en påminnelse när det är dags att starta den igen, så att du kan fortsätta att få dina leveranser enligt dina önskemål. 

Uppsägning av tjänsten gör du med ett enkelt klick på “mitt konto” eller genom kontakt med vår kundtjänst (info@macromeals.se). Öppettider för kundtjänst är helgfria vardagar mellan klockan 09:00-16:00.

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig!

Alla våra måltider. Vi är använder alltid laktos- och glutenfria produkter vid vår matlagning. Om vi använder havredryck så späds den till under 20 ppm gluten, enligt Livsmedelsverkets regler för vad som anses vara glutenfritt.

Om du allergisk mot mjölkprotein så ber vi dig läsa innehållsförteckningarna extra noga. 

Jag vill beställa hälsosam mat utan prenumeration

Här kan du se veckans meny och själv välja vilka matlådor som du önskar beställa. Perfekt om du vill göra en engångs beställning utan att prenumerera.

Gratis PDF - 5 hälsosamma recept för frukost & mellanmål.

Som prenumerant av vårt nyhetsbrev är du alltid först med att få specialerbjudanden, nyheter och information om nya produkter.
* indicates required