...

VARFÖR FÄRDIGA MATLÅDOR ÄR EN GAMECHANGER – SIA SHIRPEY

Varför färdiga matlådor är en gamechanger av Sia Alex Shirpey

 

Varför färdiga matlådor är en GameChanger

De senaste 20 åren av mitt liv har jag vigt åt att hitta det absolut bästa sättet för mig att optimera min kropp inifrån och ut. Jag lever såklart ett vanligt liv som alla andra också, men just träningen och kosten har jag alltid uppmärksammat som en otroligt viktig del i pusslet. Låt oss kalla mig en stolt nörd.

Jag har under dessa år alltid skämtat med vänner och sagt ”när jag är 60, då ska ni få se på riktigt vad en grym fysik är”. Men mellan dig och mig, det är inget skämt, jag kommer visa dem. Och att testa saker på sig själv har jag alltid funnit som det absolut bästa sättet att lära sig, innan man lär ut till andra.

Varför färdiga matlådor från Macro Meals är det självklara alternativet?

Under några år testade jag mig fram i matlåde-djungeln och hittade en hel del alternativ som oftast föll på näringsvärdet samt smakupplevelsen. Ska man ändå införskaffa denna tjänst så tycker jag att den ska uppfylla flera krav. 

Till slut blev Macro Meals det självklara alternativet, ”they had me at hello” när den absolut första lådan jag testade var deras Yakiniku som var hållkäften god.

Bra variation i menyn och grymt alternativ med prenumeration som sköter sig självt vecka för vecka med ett jämnt fördelat urval ur menyn. Det fantastiska som bör nämnas och som jag inte tror många förstår är att det faktiskt sparas pengar på denna lösning.

En lunch ute på stan går långt över 150kr idag (ja jag bor i sthlm hehe), lägg därtill snacks och dåliga alternativ som ofta hamnar i vägen så blir det både sämre näring och en dyrare faktura.

Färdiga matlådor - Macro Meals

 

Vem är jag?

Genom mina år har jag gått igenom allt från billiga tonårslösningar som tonfiskburkar till mer vuxna lösningar som foodprepping och storkok. I takt med att mitt arbete med glädje tagit upp allt större del av mitt liv så behövde också jag anpassa mig för att finna de bästa lösningarna för min kropp.

Färdiga matlådor som tidigare lät som en lyxvara blev mer aktuellt och jag fann att det fanns ett mycket större utbud än jag först trott. Och helt ärligt så var jag ganska trött på mina konstant likadana matlådor dag ut och dag in.

Mitt namn är Sia Alex Shirpey och jag driver tillsammans med mina partners Barry’s Nordic AB med 7 st träningsstudios i Skandinaviens största städer. En blandning av styrketräning med hantlar och gummiband samt högintensiv intervallträning på toppmoderna löpband, allt i en ”nattklubbsmiljö” med tränare som noga programmerar och instruerar en träningsupplevelse till perfektion. Min roll är inte helt oväntat ”Head of Training”. Dessutom coachar jag både atleter och vanliga människor i olika typer av form och viktresor.

 

En mer garanterad resa mot en hälsosammare kropp med färdiga matlådor

Oavsett vad du vill med din kropp så är bra näring AO, resten är ren matematik. Ska du upp i vikt så behöver du mer kalorier än du gör av med och ska du gå ner i vikt så ska du ha mindre kalorier än vad du gör av med. 

Macro Meals färdiga matlådor ligger på ca 500kcal och många av mina egna klienter som vill gå ner i vikt kombinerar 2 matlådor per dag ihop med skräddarsydda frukost/mellanmål som jag syr ihop. Det går alltså att leka med kombinationer oavsett mål. Det viktigaste är att vi med färdiga matlådor får en mycket enklare, prisvärd och mer garanterad resa mot en hälsosammare kropp.

Om du har bestämt dig för en livsstilsförändring, så kan jag varmt rekommendera Macro Meals och deras färdiga matlådor. Det kan vara svårt nog att komma i gång med träningen om också kosten blir något nytt du tar dig för.

Om du signar upp dig till deras nyhetsbrev får du också tips på recept och hur man kan pussla för att få det absolut bästa resultatet med sin kost. Och sen vill jag önska dig all lycka!

Sia Alex Shirpey
@sia.shirpey

SHOPPING BAG 0