...

VIKTNEDGÅNG – VARFÖR 1 DAG EXTRA GÖR SKILLANDEN!

Hälsosam viktnedgång - färdiga matlådor

Viktnedgång – varför 1 dag extra gör skillnaden!

Vi tar en resa tillbaka till 2019, innan Corona pandemin, då var Macro Meals med och arrangerade 10-veckors kost & träningspaket. Vi vill gärna dela med oss av dessa fantastiska ögonblick med dig!

Enkel hälsosam viktnedgång

Varje deltagare hade sina egna mål men gemensamt för samtliga var – att komma igång med träningen, minska fettprocenten och stärka sina kroppar för att uppnå en sund och positiv förändring. Vet du hur många kalorier din kropp behöver? Räkna ut det här och få ett kostschema för viktnedgång.

Vi organiserade små grupper om fem personer, där de tillsammans tränade tre gånger i veckan med våra kunniga personliga tränare. Men vad som gjorde denna händelse unik var att den inte bara handlade om svett och ansträngning – den inkluderade också näringsrika luncher och middagar från Macro Meals, sex dagar i veckan.

Resultaten var inget mindre än fantastiska för alla deltagare. En minnesvärd framgång var en deltagare som inte bara tappade 7 kg i vikt utan också minskade midjemåttet med imponerande -18,5 cm på 10 veckor! En annan inspirerande historia var en kvinna över 50 år, som trots flera års träning med en personlig tränare, uppnådde resultat som var helt exceptionella. En slank och väldefinierad kropp som de flesta 25-åringar skulle avundas.

Effektiv metod för viktminskning

Det är anledningen att våra prenumerationer i dagsläget inkluderar måltider för 6 dagar i veckan, eftersom vi vet att varje dag räknas. Det handlar om att skapa en balans och undvika extremerna för ett långsiktigt resultat. Genom att välja hälsosam mat under 6 av 7 dagar skapar du resultat som är långt överlägsna de som väljer att äta “nyttigt” enbart måndag till torsdag och sedan släpper loss under resten av veckan. Det handlar om att skapa en hållbar och konsekvent livsstil för att uppnå långsiktiga framgångar.

Om du vill säga adjö till fettprocenten och undvika jojo-bantning eller trendiga dieter som endast fokuserar på att snabbt gå ner i vikt, finns det en enkel lösning – antingen lagar du din mat från grunden själv eller så kan du välja våra färdiga proteinrika och näringsberäknade måltider när du känner att tiden saknas. Vill du vet hur många kalorier du behöver äta för att nå en hälsosam viktnedgång kan du räkna ut det är och samtidigt få ett gratis kostschema.

Genom att välja näringsrik mat utan massa onödiga kalorier kommer du inte bara att uppleva mer energi och bättre sömn, utan du kommer också att minska fettprocenten och uppleva en övergripande förbättring av ditt välbefinnande.

Ta steget mot en hälsosammare och lyckligare version av dig själv!

SHOPPING BAG 0