...

VIKTNEDGÅNG – VARFÖR 1 DAG EXTRA GÖR SKILLANDEN!

Hälsosam viktnedgång - färdiga matlådor

Viktnedgång – varför 1 dag extra gör skillnaden!

 

Vi tar en resa tillbaka till 2019, innan Corona pandemin, då var Macro Meals med och arrangerade 10-veckors kost & träningspaket. Vi vill gärna dela med oss av dessa fantastiska ögonblick med dig!

Enkel hälsosam viktnedgång

Varje deltagare hade sina egna mål men gemensamt för samtliga var – att komma igång med träningen, minska fettprocenten och stärka sina kroppar för att uppnå en sund och positiv förändring.

Vi organiserade små grupper om fem personer, där de tillsammans tränade tre gånger i veckan med våra kunniga personliga tränare. Men vad som gjorde denna händelse unik var att den inte bara handlade om svett och ansträngning – den inkluderade också näringsrika luncher och middagar från Macro Meals, sex dagar i veckan.

Resultaten var inget mindre än fantastiska för alla deltagare. En minnesvärd framgång var en deltagare som inte bara tappade 7 kg i vikt utan också minskade midjemåttet med imponerande -18,5 cm på 10 veckor! En annan inspirerande historia var en kvinna över 50 år, som trots flera års träning med en personlig tränare, uppnådde resultat som var helt exceptionella. En slank och väldefinierad kropp som de flesta 25-åringar skulle avundas.

 

Effektiv metod för viktminskning

Det är anledningen att våra prenumerationer i dagsläget inkluderar måltider för 6 dagar i veckan, eftersom vi vet att varje dag räknas. Det handlar om att skapa en balans och undvika extremerna för ett långsiktigt resultat. Genom att välja hälsosam mat under 6 av 7 dagar skapar du resultat som är långt överlägsna de som väljer att äta ”nyttigt” enbart måndag till torsdag och sedan släpper loss under resten av veckan. Det handlar om att skapa en hållbar och konsekvent livsstil för att uppnå långsiktiga framgångar.

Om du vill säga adjö till fettprocenten och undvika jojo-bantning eller trendiga dieter som endast fokuserar på att snabbt gå ner i vikt, finns det en enkel lösning – antingen lagar du din mat från grunden själv eller så kan du välja våra färdiga proteinrika och näringsberäknade måltider när du känner att tiden saknas.

Genom att välja näringsrik mat utan massa onödiga kalorier kommer du inte bara att uppleva mer energi och bättre sömn, utan du kommer också att minska fettprocenten och uppleva en övergripande förbättring av ditt välbefinnande.

Ta steget mot en hälsosammare och lyckligare version av dig själv!

 

Login
Create an account

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0